radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Dissabte, 12:05 -13:00

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Comarcal La Fira d’Atraccions de Blanes canvia de distribució a Els Pins

La Fira d’Atraccions de Blanes canvia de distribució a Els Pins

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 715 0

Ahir dimarts, l’Ajuntament de Blanes presentava de manera oficial la nova edició del concurs de Focs d’Artifici de la Costa Brava, i en les darreres hores hi hagut també un altre signe que indica la proximitat de la Festa Major de Santa Anna.

Al Passeig de Mar i també a la zona d’Els Pins s’hi comencen a veure camions de les atraccions que es posaran en marxa a finals d’aquesta setmana i fins el dia 28 de juliol.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, enguany la Fira d’Atraccions de la zona d’Els Pins tindrà una nova distribució, de manera que no estarà concentrada al recinte dels antics camps de futbol.

Les diferents parades se situaran sobre l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports, on actualment hi ha la zona d’aparcament gratuït; concretament, es col·locaran a la part que dóna a l’Avinguda Catalunya, i també s’ocuparà una part de l’antic camp de futbol de gespa.

L’objectiu d’aquesta nova distribució, segons el consistori, és guanyar en visibilitat i accessibilitat del públic. A la vegada, l’Ajuntament afirma que no es perden places d’estacionament, ja que se n’habiliten de noves al costat d’on antigament hi havia el camp de futbol de terra.

En total són un miler de places distribuïdes entre l’esplanada del costat de l’antic pavelló, l’aparcament ja existent al costat d’aquest equipament i la nova zona habilitada a l’antic camp de futbol.

La Fira d’Atraccions tornarà a comptar aquest cop amb el Dia del Nen, que se celebrarà el dijous 18. Durant aquesta jornada els infants paguen el 50% del preu habitual de les atraccions.