radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00 -13:20

i després

Ona MaresmeDijous, 15:00-17:00
Home Comarcal Malgrat torna a sumar-se a la celebració de la Setmana de l’Energia

Malgrat torna a sumar-se a la celebració de la Setmana de l’Energia

COMPARTEIX-HO
, / 251 0

Aquesta celebració, que coincideix amb la Setman Europea de l’Energia Sostenible, té per objectiu promoure la sensibilització i la conscienciació de la ciuitadania sobre la necessitat de l’estalvi i l’eficiència energètica.

Segons ha informat l’Ajuntament de Malgrat de Mar, la Setmana de l’Energia comença aquest diumenge amb l’activitat dels Enginys Eko.poètiks a càrrec de Katakrak,.

Es tracta d’una proposta amena i interactiva, adreçada a tots els públics, i que presenta un seguit d’artilugis que inclou elements recuperats que es mouen amb una font d’energia renovable (energia solar, dinamos, imants…), planteja diversos reptes a les habilitats dels participants, i a més, hi afegeix una reflexió poètica.

La instal·lació es pot trobar a la Fira d’Estiu que s’està celebrant aquest cap de setmana a Malgrat, i s’ubica a l’avinguda del Bon Pastor.

La Setmana de l’Energia es reprendrà el proper dijous, amb el taller “Gestiona la teva energia” a la Biblioteca La Cooperativa.

Segons explica el consistori malgratenc, amb aquesta xerrada es tractaran diferents aspectes com, per exemple, els conceptes clau de la gestió energètica, la contractació de l’electricitat, la compra d’energia d’origen 100% renovable, com llegir la factura elèctrica o la certificació d’eficiència energètica als edificis, entre d’altres.