radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Blanes instal·la un punt lila i organitza un taller audiovisual emmarcat en el Dia Mundial de l’Orgull LGTBI

Blanes instal·la un punt lila i organitza un taller audiovisual emmarcat en el Dia Mundial de l’Orgull LGTBI

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 361 0

L’Ajuntament de Blanes continua celebrant aquests dies el Dia Mundial de l’Orgull LGTBI que se celebra el 28 de juny. Ja des de principis de la setmana passada, la bandera multicolor oneja a la façana principal de l’edifici consistorial.

D’altra banda, aquest passat dilluns i també demà s’han programat diversos actes organitzats pel Servei de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Blanes.

El primer dia es va instal·lar una carpa del Punt Lila d’Informació i Sensibilització d’Atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere.

El punt es va col·locar en un indret cèntric del municipi, a la cruïlla del Passeig de Mar amb el Carrer Ample, molt concorregut els matins dels dilluns per la coincidència amb el Mercat de Teixits.

Al llarg del matí s’hi van atendre peticions d’informació, es va repartir fulletons, documentació i material de difusió i també es va aprofitar per fer una enquesta sobre la realitat LGTBI.

D’altra banda, també de cara a aquesta setmana que ves s’ha programat la projecció del documental “La rebelión de Stonewall”, sobre els fets que van tenir lloc el 28 de juny de 1969 al local d’oci Stonewall Inn i dels quals pren la data el Dia Mundial de l’Orgull LGTBI.