radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
La festa de Mas Reixac es concentra enguany el dissabte i se centra en els més petits
, / 526 0 0

La festa de Mas Reixac es concentra enguany el dissabte i se centra en els més petits

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Cultura La festa de Mas Reixac es concentra enguany el dissabte i se centra en els més petits

La urbanització palafollenca celebra demà dissabte la seva festa veïnal, que arriba enguany a la seva 11a edició.

Com ja és habitual de cada any, des de Mas Reixac es prepara un programa adreçat a tot tipus de públics, però enguany la programació ha variat lleugerament respecte altres edicions.

Aquest cop, les activitats es concentren totes al llarg de la jornada de demà dissabte, i és per això que, per avui divendres, no està prevista la celebració de cap acte.

Tot plegat, doncs, arrencarà demà dissabte a les 11 del matí al parc de Mas Reixac, amb les activitats del “Pinçar-te”, una proposta divertida pels més petits de la casa, als qui enguany s’han volgut centrar la majoria d’actes d’aquesta festa veïnal.

Ho ha explicat Pepi Roso, presidenta de l’Associació de Veïns de Mas Reixac.

Després de les activitats del matí, es farà a una pausa fins a les 9 del vespre, hora prevista per dur a terme un pica pica, que substitueix a l’anterior sopar popular, balls en línia, servei de bar, discoteca i inflables infantils.

A la vegada, una de les activitats destacables del vespre de demà al parc de Mas Reixac serà el ball de les pubilletes, del qual Roso en destaca la feina prèvia que comporta i que han fet exclusivament les nenes que hi participen.

Enguany no caldran tiquets per cap sopar, ja que es fa un pica-pica gratuït i obert a tothom, però a la vegada també s‘ofereix servei de bar a càrrec del Cafè de Palafolls, on se serviran entrepans. L’organització ha previst l’assistència d’unes 150 persones als actes del vespre d’aquesta nova edició de la festa veïnal de Mas Reixac.