radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-17:00
Home Societat En marxa l’Activa’t a Can Batlle

En marxa l’Activa’t a Can Batlle

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 365 0

Grup de Joves de l’Activa’t en la sortida a Water World, ara fa dos anys – (Facebook Local Jove Can Batlle)

El local jove de Can Batlle ha encetat aquesta setmana el calendari d’activitats de l’Activa’t, l’oferta lúdica de l’estiu pels joves del municipi.

Aquest dimarts es va fer el primer dels 3 tallers de circ que s’ofereixen al llarg del juliol, i que es fan a les 4 de la tarda.

De cara a aquest proper divendres arriba una nova edició del Concurs Mosca, amb la tria popular dels grups que obriran les nits de música de les barraques de l’AlterFesta, i que arrencarà a les 8 del vespre.

Dilluns vinent, l’Activa’t segueix amb un taller de percussió a dos quarts de 6 de la tarda, amb la colla dels Diablesfolls i la seva banda de percussió.

Tot plegat s’ha organitzat amb la voluntat de donar més opcions de lleure als joves de Palafolls, i que precisament han estat els encarregats d’escollir les activitats que ara s’ofereixen i que també inclouran sortides a partir de la setmana vinent.

En parla Albert Muñoz, tècnic de Joventut de Can Batlle.

La primera de les sortides de l’Activa’t es farà el divendres 12 a Pineda, amb activitats de paintball i de banana aquàtica. De cara al següent divendres, dia 19, es viatjarà fins a Port Aventura, i la darrera sortida es farà al Water World de Lloret el dimarts 23 de juliol.

El límit d’inscripció per la sortida del divendres 12 de juliol a Pineda és demà divendres, mentre que per les altres dues encara queden alguns dies per poder incriure’s.

Muñoz, a més, explica que les sortides no estan adreçades exclusivament als joves sinó que també s’hi poden inscriure altres franges d’edat.

L’Activa’t, que es durà a terme durant tot el mes de juliol, també oferirà una tarda de pel·lícula, així com una festa de Fi d’Estiu l’últim divendres de juliol a la tarda. La participació en aquests tallers, a diferència de les sortides, no requereix inscripció prèvia.