radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Uns 200 infants comencen el Casal d’Estiu de Palafolls
, / 382 0 0

Uns 200 infants comencen el Casal d’Estiu de Palafolls

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Societat Uns 200 infants comencen el Casal d’Estiu de Palafolls

Aquest dilluns s’ha donat el tret de sortida a una nova edició del Casal d’Estiu de Palafolls, una activitat que any rere any es posa en marxa per donar una opció ludicoeducativa a les famílies després de finalitzar el curs escolar.

Aquest juliol, el casal acull entorn als 190 nens i nenes pel torn de matí, una xifra molt més alta en comparació als inscrits a la tarda, que en aquest cas rodegen la vintena.

Des de la direcció del Casal han valorat positivament l’inici de l’activitat, especialment pel fet que bona part de les famílies i l’equip de monitors ja es coneixien anteriorment.

Sandra Ruiz és directora del Casal d’Estiu de Palafolls.

El major gruix d’infants participants al Casal d’Estiu provenen dels cursos de parvulari, mentre que els grups més reduïts corresponen a alguns dels cursos de primària.

Com cada any, les activitats del Casal giren entorn a un eix d’animació, que enguany se centra en el circ. Ja de cara a aquest proper divendres, els participants a l’activitat marxaran d’excursió a Badalona, per poder viure en primera persona l’experiència del Circ Raluy, i passar el dia allà duent a terme diverses activitats.

Serà una de les dues sortides extraordinàries del juliol, ja que de cara a mitjans de mes s’anirà d’excursió a la platja de Fenals, a Lloret.

Paral·lelament, el Casal ofereix cada setmana tallers, jocs d’aigua i també una sortida a la piscina una dia a la setmana.

El centre d’activitats del Casal d’Estiu d’enguany torna a ser l’escola Mas Prats, després que es canviés l’emplaçament previst inicialment, que havia de ser les Ferreries, degut a les obres que s’estan duent a terme en aquesta escola.

Un canvi que, segons la direcció del Casal, ha estat positiu per l’organització de l’activitat.

El Casal d’Estiu de Palafolls s’allargarà tot el mes de juliol i també l’agost. En aquest segon mes, però, només s’oferirà torn de matí, ja que la demanda de places és inferior.