radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal El ple de Blanes rebutja les retribucions de la corporació i les dedicacions de l’equip de govern

El ple de Blanes rebutja les retribucions de la corporació i les dedicacions de l’equip de govern

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 325 0

L’Ajuntament de Blanes celebrava ahir dilluns el primer ple extraordinari de la legislatura, en què entre d’altres s’havia de debatre el règim de retribucions i indemnitzacions que han de percebre els membres de la corporació municipal, així com també les dedicacions d’alguns membres de l’equip de govern.

Aquest punt, l’últim que es va debatre al ple, no va ser aprovat, després de rebre els vots en contra del PSC, Junts per Blanes i Ciutadans, tots ells a l’oposició.

Els 11 vots contraris van superar els 10 a favor que van emetre els regidors i regidores de l’equip de govern, ormat per ERC i Blanes en Comú.

Segons explica l’Ajuntament de Blanes, la proposta presentada al ple incloïa dues dedicacions exclusives. D’una banda, la de l’alcalde, Àngel Canosa, i per l’altra la del regidor del Gabinet d’Alcaldia i Cultura, Albert Sanz. També s’hi incloïa la dedicació parcial que es preveu que tingui Pere Lopera, regidor de Participació Ciutadana i Esports.

Després que el punt hagi rebut la negativa del ple, l’alcalde de Blanes ha anunciatn que l’equip de govern seguirà treballant-hi i que, si és necessari, es tornarà a convocar una nova sessió plenària quan sigui possible.

Per altra banda, la resta de punts de l’ordre el dia que necessitaven aprovació van rebre el suport unànime de les cinc forces polítiques del ple de Blanes.

Entre d’altres, s’ha donat compte del cartipàs municipal, s’han aprovat les creacions i composicions dels grups municipals i també s’han nomenat els representants del consistori en els òrgans col·legiats.

La sessió també va servir per establir la periodicitat dels plens, que es continuaran fent l’últim dijous de cada mes a les 7 de la tarda.