radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Comarcal Pineda enceta avui el 6è Festival Internacional de Curtmetratges

Pineda enceta avui el 6è Festival Internacional de Curtmetratges

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 224 0

Des d’avui dilluns i fins el proper dissabte, el municipi veí de Pineda de Mar acull una nova edició d’aquest festival, que inclou diverses activitats enfocades a  donar a conèixer curtmetratges que promoguin diferents aspectes del món del cinema a la localitat.

Enguany, l’esdeveniment projectarà una quarantena de curtmetratges escollits d’entre gairebé 750 peces, i s’inaugura avui a la nit.

Serà a les 10 d’aquesta nit a la plaça Espanya amb la projecció dels 3 primers curtmetratges seleccionats, i seguidament amb l’estrena de la producció de CinemArt “Sara”, obra del director Marçal Mora i basada en l’escriptora etnogràfica Sara Llorens.

El film ja va comptar el passat dimecres amb una preestrena a l’Auditori de Pineda amb tot l’equip del rodatge.

CinemArt, entitat organitzadora del Festival Internacional de Curtmetratges de Pineda, ha englobat enguany a cinc poblacions més dins de la iniciativa, amb l’objectiu de continuar el projecte de participació ciutadana a trabés d’associacions del municipi pel seu film amateur.

Ja l’any passat es va enregistrar el film “Pau Gibert, el bandoler” a Santa Susanna, i enguany també s’han enregistrat algunes escenes als municipis de Calella, Sant Pol, Canet i Tordera.

La sisena edició del Festival Internacional de Curtmetrages de Pineda de Mar s’allargarà fins aquest proper dissabte 6 de juliol a les 10 de la nit,amb l’acte de cloenda i de lliurament de premis.

L’acte és obert a tothom, i es porjectaran els curts guanyadors, corresponents a les categories millor curt d’animació, millor curt de comèdia i el premi Vila de Pineda de Mar, així com també el Premi del públic, atorgat per les puntacions dels espectadors durant aquesta setmana de festival.

La programació sencera del Festival Internacional de Curtmetratges de Pineda es pot consultar íntegrament a l’enllaç cinemartpineda.wixsite.com/cinemart.