radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Política Palafolls celebra demà el primer ple del mandat

Palafolls celebra demà el primer ple del mandat

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 415 0

El passat dissabte 15 de juny es va posar en marxa la nova legislatura 2019-2023 a l’Ajuntament de Palafolls, amb un ple amb cares noves i amb la nova alcaldia encapçalada per Francesc Alemany.

Dues setmanes després, el consistori ha convocat la primera sessió plenària del mandat, que serà de caràcter extraordinari i que tindrà lloc demà dimarts a la tarda.

L’ordre del dia compta amb un total de 16 punts, tots ells de configuració dels nous càrrecs, retribucions i representants de caràcter municipal que existiran a partir d’ara.

El ple s’iniciarà amb un punt per donar compte dels nomenaments de membres de la Junta de Govern local, els tinents d’alcalde i les delegacions que ha considerat l’alcaldia.

Se seguirà per la nova configuració dels diferents grups municipals, així com la periodicitat de les sessions ordinàries del ple i la Junta de Govern local.

Seguidament, es passarà a determinar els règims de dedicació i retribucions dels regidors; el nombre, característiques i retribucions del personal eventual, així com les assistències a percebre pels membres de la corporació.

La sessió també servirà per creació les comissions informativa general, informatives sectorials i d’estudi.

La segons meitat de punts de l’ordre del dia serviran per nomenar diferents els representants municipals en òrgans col·legiats, així com també en diversos consells, com l’escolar, el sectorial de cultura o el de Ràdio Palafolls.

El ple també aprovarà el nomenament de representants municipals en associacions i fundacions, a l’assemblea general de l’associació “Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat” i a la Xarxa Local de Consum.

La sessió extraordinària del ple municipal de demà arrencarà al punt de les 6 de la tarda i es podrà seguir des de la mateixa sala de plens o bé també a través d’aquesta emissora, pel 107.7 de la FM i per Internet a www.radiopalafolls.cat.