radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Comarcal La primera fase de les obres del Passeig Marítim de Malgrat segueix inacabada

La primera fase de les obres del Passeig Marítim de Malgrat segueix inacabada

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 263 0

Foto: RP

El passat mes de gener, l’Ajuntament de Malgrat de Mar iniciava les obres de reforma del Passeig Marítim, un projecte plantejat en dues fases i en certs moments envoltat de polèmica entre diversos veïns de la zona.

Les obres van començar ara fa mig any després d’acumular 2 mesos de retard, i es va començar per la primera fase dels treballs, que afecta al tram comprès entre la plaça de l’Àncora i l’avinguda dels Països Catalans.

La previsió inicial del consistori era que les obres s’allarguessin poc més de 4 mesos, fins a finals del passat mes de maig, abans d’iniciar la temporada turística.

Tot i així, ja entrat el mes de juliol, les obres d’aquesta fase inicial del projecte segueixen inacabades. Fonts de l’Ajuntament de Malgrat han explicat a aquesta emissora que el govern està a l’espera de dos informes demanats tant a l’empresa que executa les obres com la que s’encarrega del seguiment per conèixer l’estat del projecte.

En aquest sentit, el consistori malgratenc no s’aventura a afirmar els terminis de l’obra ni tampoc confirma quan rebrà aquests informes, demanats ara fa unes setmanes.

Un cop acabi la primera fase de les obres, el calendari previst incialment establia començar la segona part de cara al proper hivern.

El projecte de remodelació del Passeig Marítim ha estat objecte de polèmica en el darrer any després de les protestes d’alguns dels veïns de la zona, que rebutgen haver de pagar contribucions especials pels treballs i que també asseguraven que no hi havia consens amb els veïns per tirar endavant amb el projecte.