radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Comarcal Tot a punt per una nova edició de la Setmana de l’Emprenedoria del Maresme

Tot a punt per una nova edició de la Setmana de l’Emprenedoria del Maresme

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 379 0

Demà dilluns arrenca una nova edició de la Setmana de l’Emprenedoria del Maresme, una iniciativa del Consell Comarcal del Maresme que arriba enguany a les 18 edicions.

El projecte ofereix diverses càpsules formatives perquè les persones que tenen un petit negoci, o s’estan plantejant de posar-lo en marxa, puguin ampliar coneixements en temes com la fiscalitat, la gestió del temps, el màrqueting i la comunicació digital o la reinversió a l’empresa.

La intenció, segons el Consell Comarcal, és facilitar que les emprenedores i emprenedors puguin conèixer tendències i eines que faciliten la gestió del dia a dia del seus negocis i la millora dels canals de venda dels seus productes, però a la vegada també ser un espai per promoure i fomentar la interrelació entre professionals, i que poden arribar a crear dinàmiques de col·laboració empresarial.

El programa de la Setmana de l’Emprenedoria arrenca demà dilluns amb dues ponències. La primera s’ofereix sota el títol “Fiscalitat de l’empresari individual, drets i obligacions”, a càrrec de la formadora Maria Luque, i segueix amb la sessió “Comunicació digital: reaprendre a parlar”, que dirigirà Enric Bastardas.

Totes les sessions arrenquen a dos quarts de 10 del matí i fins a dos quarts de 12 amb la primera de les dues xerrades, mentre les segones sessions formatives es faran de 12 a 2 del migdia.

La Setmana de l’Emprenedoria arrenca demà dilluns i s’allargarà fins el proper divendres 5 de juliol.