radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDijous, 19:30 -20:00

i després

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00-21:00
Home Esports Arrenca la marxa Montseny Costa Brava

Arrenca la marxa Montseny Costa Brava

Esports Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 571 0

A les 8 del matí d’aquest dissabte s’ha donat el tret de sortida de la marxa solidària Montseny Costa Brava, una mnarxa i pedalada de resistència no competitiva i que es fa en benefici de l’Hospital Joan de Déu i el seu projecte #ParaLosValientes.

L’objectiu del projecte és la creació del Sant Joan de Déu Pedriatric Cancer Center Barcelona, el centre onclògic infantil més gran d’Europa.

La marxa ha arrencat aquest matí a Sant Marçal, al cor del Montseny, i arriba a Blanes, unint el Parc Natural del Montseny i la Costa Brava. En aquest sentit, el recorregut segueix la ruta de la Tourdera, però fent passar per llocs diferents la marxa a peu, que transcorre per la vessant de la Tordera, i l’itinerari en BTT, que passa per la vessant de la Riera d’Arbúcies.

La marxa, que passa també per Palafolls, on es fa avituallament al camp de futbol, es fa per equips, que poden rellevar els seus membres al llarg dels avituallaments del recorregut.

De tot plegat en parla Melcior Troncal, coordinador de l’esdeveniment, en declaracions a Ona Maresme.

Un cop la Montseny Costa Brava entra al Maresme, passa primer per Tordera i seguidament per Palafolls, per acabar el seu recorregut a Blanes, població on es posa el punt i final als més de 64 quilòmetres de la ruta en bicicleta i els més de 74 en el cas de la marxa a peu.

Cada equip participant aporta una quantitat mínima de 1.000 euros que es destinen a la creació del Sant Joan de Déu Pedriatric Cancer Center Barcelona.

L’orografia i la normativa de la zona del parc natural del Montseny ha obligat a l’organització a plantejar els dos recorreguts diferents de la ruta, que a partir d’Hostalric s’agrupen i es fan igual fins al final.

La campanya ha aconseguit recaptar més de 70 Mil euros pel nou Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona, les obres del qual van començar l’octubre del passat 2018.