radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-17:00
Home Societat Tots els alumnes de l’Insititut de Palafolls aproven la selectivitat

Tots els alumnes de l’Insititut de Palafolls aproven la selectivitat

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 630 0

Igualment com l’any passat, la totalitat dels alumnes de 2n de Batxillerat de l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls han aprovat les Proves d’Accés a la Universitat.

A la convocatòria d’enguanys shi presentaven un total de 22 alumnes, dos menys que l’any anterior, i tots ells han aconseguit superar els exàmens.

Tal i com destaca la directora de l’Institut palafollenc, Rosa Martínez, un dels alumnes ha rebut una menció després d’obtenir més d’un 9 de nota a la fase general.

Un any més, els alumnes que ho han preferit han pogut examinar-se de més assignatures per poder optar a més nota, fins a un 14.

Una opció que han escollit la majoria d’estudiants palafollencs i que els serveix per tenir més garanties per accedir a determinats estudis amb notes de tall més altes.

Les PAU d’enguany han deixat dues xifres de rècord tot Catalunya. Dels més de 29.200 estudiants que es van presentar a la convocatòria d’aquest juny, la xifra més gran fins ara registrada d’alumnes presentats a la Selectivitat, han aprovat els exàmens pràcticament 28.200 alumnes, la qual cosa suposa el 96,42% del total d’estudiants. Aquesta xifra també és la més gran d’aprovats mai registrada fins ara.

La nota mitjana d’enguany a les PAU ha estat de 6,617, poc per sota respecte ara fa una any, quan va ser de 6,622.