radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDijous, 19:30 -20:00

i després

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00-21:00
Home Societat Palafolls se suma a la lluita del col·lectiu LGTBI

Palafolls se suma a la lluita del col·lectiu LGTBI

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 399 0

Foto: RP

La jornada d’avui divendres 28 de juny és la data marcada al calendari com a Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. El nostre municipi s’ha sumat a la lluita d’aquest col·lectiu, que reivindica la llibertat de qualsevol persona sigui quina sigui la seva orientació sexoafectiva, identitat sexual, sexe biològic o rol de gènere.

A les 11 del matí, membres de la Brigada municipal han penjat una pancarta al balcó de l’Ajuntament amb el missatge “Palafolls amb la diversitat”, juntament amb la bandera de l’Arc de Sant Martí.

Seguidament, membres del govern, regidors del ple i veïns del municipi s’han dirigit a la plaça del Fòrum Palatilo, des d’on s’ha fet la lectura d’un manifest en suport al col·lectiu LGTBI.

El text, llegit per Mar Vergés, ha revindicat l’Ajuntament com a focus generador de respecte, democràcia, protecció i eradicació de les desigualtats, així com també ha fet una crida a no oblidar la lluita del col·lectiu duta a terme fins ara.

A l’acte també s’han pintat dos bancs, situats davant del Cafè de Palafolls, amb els colors de la bandera de l’Arc de Sant Martí i també transgènere.

Una acció que, segons s’ha afirmat en la lectura del manifest, és un pas més de Palafolls en el suport a la lluita del col·lectiu LGTBI.

L’acte s’ha acabat amb l’agraïment a aquells que, sense ser visibles, han lluitat i lluiten “pels drets i llibertats entre iguals” contra la homofòbia, la transfòbia i la bifòbia. El manifest s’ha acabat amb el lema “Palafolls, un poble lliure de discriminacions”.