radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-17:00
Home Comarcal L’Ajuntament de Blanes es compromet a donar continuïtat a l’empresa Nysltar

L’Ajuntament de Blanes es compromet a donar continuïtat a l’empresa Nysltar

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 473 0

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i representant de la Secció Sindical USOC a l’empresa Nylstar, han signat aquest divendres un acord per reactivar l’activitat industrial i la creació d’un clúster d’empreses, entre d’altres accions.

L’objectiu, segons afirma l’Ajuntament de Blanes, ha estat garantir el futur de l’empresa Nylstar al municipi. Amb aquest acord, el consistori blanenc assegura que no es restringeix el seu compromís només amb el sindicat USOC, sinó que també s’obre a firmar convenis amb altres forces sindicals.

Tant l’Ajuntament com el sindicat consideren que cal preservar l’herència sociocultural i econòmica de l’antiga SAFA, prèviament a l’actual Nylstar, i que cal impulsar la indústria tèxtil als nous mercats, així com també que continuï sent un referent de la indústria a Catalunya.

A més a més, afegeix l’Ajuntament de Blanes, també es vol treballar amb el propòsit de preservar el sòl industrial de Nylstar, considerat com a tema “vital”, així com activar i promoure els recursos necessaris des de l’administració per impulsar la creació d’un clúster d’empreses del sector tèxtil.

En aquest sentit, l’objectiu de la creació d’aquest clúster és que les empreses que treballen en el sector tèxtil, interrelacionades entre elles, puguin col•laborar estratègicament per a la obtenció de beneficis comuns.