radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Blanes augmentarà els efectius policials a la zona d’oci nocturn

Blanes augmentarà els efectius policials a la zona d’oci nocturn

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 363 0

Foto: Ajuntament de Blanes

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Blanes ha celebrat una reunió que, segons afirma el consistori, vol servir com a “primer pas” per solucionar els problemes d’incivisme i inseguretat a la zona d’oci nocturn dels Pins i la Plantera.

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, va destacar que cal sumar esforços davant de la situació, més enllà d’intercanviar retrets ni estigmatitzar a ningú.

Canosa va avançar que, des de divendres passat, Blanes ha incrementat aquest estiu la presència d’efectius de Mossos d’Esquadra, amb 45 agents més, i la Conselleria d’Interior també ha confirmat que hi haurà dotacions de la Brigada Mòbil.

Segons afirma el consistori, la Policia Local de Blanes també augmentarà reforços; ho farà amb el suport de Mossos i amb l’objectiu que es compleixin les normatives a la via pública, principalment l’Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana.

La normativa inclou sancions per consum de begudes alcohòliques al carrer, alteració del descans dels veïns o bé orinar a la via pública, entre d’altres accions.

Segons va informar el cap de la Policia Local de Blanes durant la reunió d’aquest dimarts, durant aquests darrers anys el cos policial ha aixecat una mitjana de 800 actes anuals per incompliment d’aquesta ordenança.

Per la seva banda, des de la plataforma “Per uns Barris més segurs” s’ha anunciat que ara faran un pas enrere i es retiraran de les accions fetes fins ara, tot i que afirmen que continuaran seguint de prop com evoluciona la qüestió.

Fins ara, aquesta plataforma veïnal ha recollit signatures i ha dut a terme penjades de pancartes als barris dels Pins i la Plantera, entre d’altres accions per reivindicar que es posi solució als casos d’incivisme i aldarulls a la zona d’oci de Blanes.