radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Societat S’obre un nou termini entre avui i demà per demanar les places lliures restants del Casal d’Estiu

S’obre un nou termini entre avui i demà per demanar les places lliures restants del Casal d’Estiu

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 243 0

Ahir dimarts, el Teatre de Palafolls acollia la reunió prèvia d’inici del Casal d’Estiu al nostre municipi, i des del departament d’Ensenyament s’avançava abans de la trobada la intenció d’obrir noves places que quedaven lliures per inscriure’s al casal.

Al mateix vespre d’ahir dimarts, l’Ajuntament de Palafolls anunciava l’obertura d’un nou termini per sol·licitar les places que han quedat lliures.

El nou termini és entre avui dimecres i demà dijous, i segons aclareix el consistori es tracta de “poques places”, però que s’han obert amb la voluntat de fer extensible el servei al màxim de famílies.

Les famílies interessades en sol·lictar les places lliures restants cal que facin una instància genèrica al consistori i posteriorment se’ls informarà si finalment se’ls ha assignat o no la plaça demanada.

L’Ajuntament aclareix que hi ha places disponibles per tots els torns de quinzenes del casal exceptuant la primera quinzena d’agost, per al qual ja no hi ha places lliures.

Per la seva banda, la primera quinzena de juliol compta amb 3 places disponibles al matí i 6 més a la tarda, i la segona quinzena de juliol té 6 places lliures al torn de matí i dues més a la tarda. Per últim, la segona quinzena del mes d’agost compta amb un total de 9 places disponibles.

Per al casal d’enguany s’ha obert la possiblitat de contractar el servei per quinzenes i, a banda, s’ofereix també la possibilitat d’utilitzar un servei d’acollida de 8 a 9 del matí i de 1 a 2 del migdia. En aquest darrer cas, especialment, el que es vol és poder facilitar la conciliació laboral i familiar.

El Casal obrirà les seves portes el proper dilluns 1 de juliol a l’escola Mas Prats, lloc que finalment acollirà l’activitat després que s’anunciessin unes obres a l’escola Les Ferreries, lloc inicial on s’havia de dur a terme el Casal, i que finalment han obligat a traslladar-lo a l’altra escola palafollenca.