radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » El govern palafollenc continua apostant per la creació d’un nou hotel d’entitats

El govern palafollenc continua apostant per la creació d’un nou hotel d’entitats

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 619 0

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, i el delegat del Govern, Juli Fernàndez. – Foto: RP

Aquest dimarts, Palafolls ha rebut la visita del Delegat del Govern català, Juli Fernàndez, en el que ha estat una nova visita de caràcter institucional al municipi.

De fet, tal i com aclaria el mateix delegat a la trobada d’ahir, l’objectiu d’aquesta nova visita era conèixer els nous representants i governs dels municipis de la demarcació de Barcelona que han sorgit de nou després de les passades eleccions del maig, així com escoltar les demandes que tenen cap al Govern català.

A la trobada d’ahir a la tarda, en què hi van assistir la majoria dels regidors del govern, així com també l’alcalde Francesc Alemany, es van posar damunt la taula algunes de les qüestions que el nou govern municipal vol continuar tirant endavant, com per exemple el trasllat del CAP de Salut, la situació urbanística de Ciutat Jardí o inversions diverses, com l’arxiu o la creació del nou hotel d’entitats.

En aquest sentit, Juli Fernàndez va anunciar que el Govern català recuperarà el Pla d’Obres i Serveis, una eina que segons el delegat ha de permetre destinar 250 Milions d’euros als municipis catalans per ajudar a impulsar diversos projectes.

La reunió també va servir per parlar sobre la situació actual de l’accessibilitat a l’habitatge a Palafolls i quines són les vies legals i financeres existents per millorar-ho.

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, explicava que un dels punts en els quals es vol focalitzar el treball del nou govern és en fer que Palafolls esdevingui un referent en el sector agrícola de la Baixa Tordera.

Ara fa uns mesos, el novembre del passat 2018, el mateix Delegat del Govern Juli Fernàndez feia també una visita institucional a Palafolls, on l’aleshores alcalde Valentí Agustí li va traslladar la demanda del deute de la Generalitat sobre la Llar d’Infants. La qüestió, segons Fernàndez, continua actualment sobre la taula de la conselleria d’Educació, però afegeix que la prioritat del Govern és avançar cap a la gratuïtat de l’etapa educativa dels 0 a 3 anys.