radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Esports El Club Patí Palafolls celebra aquest dissabte portes obertes

El Club Patí Palafolls celebra aquest dissabte portes obertes

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 370 0

El patinatge tanca la temporada aquest dissabte amb una nova jornada de portes obertes. Serà una nova edició d’aquesta jornada, en què els i les membres del club palafollenc s’exhibiran davant dels assistents i les famílies.

La jornada arrencarà al punt de les 6 de la tarda al Palauet, lloc de celebració habitual de tots els esdeveniments i competicions de patinatge a Palafolls.

Per als patinadors i patinadores de l’entitat, tot plegat serà un esdeveniment molt més relaxat i sense la pressió competitiva que sí que tenen altres jornades. Ho explica la presidenta del club Patí Palafolls, Anna Masot.

Una jornada diferent pel Club Patí Palafolls que també es deixa veure per les coreografies que han preparat els seus participants.

A diferència de la temporada regular, en què es preparen exhibicions concretes enfocades a les competicions, tornejos i exàmens que han d’afrontar els i les membres del club, aquest cop hi ha més llibertat creativa a l’hora de decidir què és el que s’exhibirà al Palauet.

En parla Joan Bosch, entrenador del Club Patí Palafolls.

Les portes obertes del Club Patí Palafolls serviran també perquè possibles interessats en inscriure’s l’any vinent puguin veure de prop quina és l’activitat que desenvolupa el club.

La celebració de la jornada de demà tancarà uns mesos intensos d’abril, maig i juny carregats d’activitat pels patinadors i patinadores de l’entitat; una activitat que encara seguirà aquest proper mes de juliol amb tallers de tecnificació.