radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00 -21:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 21:25-22:00
Home Policial - Judicial Detenen l’amo d’un local de Pineda on es traficava amb drogues

Detenen l’amo d’un local de Pineda on es traficava amb drogues

COMPARTEIX-HO
, / 311 0

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Pineda, van inspeccionar just fa una setmana un local del carrer Rius i Taulet d’aquesta localitat.

Arran d’aquest dispositiu es va detenir al propietari del local, un home de 36 anys, de nacionalitat marroquí i veí de Pineda com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública de tràfic de drogues. També es van denunciar quatre persones per tinença de substàncies estupefaents.

Durant la investigació en cooperació amb Policia Local, els agents van saber que a l’interior del local i pels voltants s’hi consumia i venien substàncies estupefaents. A banda, el local funcionava com un bar però no disposava de llicència municipal per dur a terme aquesta activitat.

Quan els agents van irrompre dins el local hi havien 27 persones que van ser identificades, 4 de les quals se’ls va aixecar acta per tinença il·lícita de  substàncies estupefaents, a més, l’escorcoll va permetre localitzar 215 g de haixix, 3 paperines amb cocaïna i 8 g de marihuana, una balança de precisió, bosses petites de plàstic per vendre la substància i 1.500 euros provinents de la venda d’estupefaents.

Arran de tots aquests indicis el propietari del local va ser detingut per un delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues.

El  detingut, sense antecedents policials previs,  va  passar a disposició judicial dissabte  i el Jutge de Guàrdia d’Arenys va decretar la seva llibertat amb càrrecs.