radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDivendres, 15:00-17:00
Home Comarcal Malgrat posa en marxa una nova Brigada Jove

Malgrat posa en marxa una nova Brigada Jove

COMPARTEIX-HO
, / 180 0

És un programa adreçat als joves de Malgrat amb l’objectiu d’oferir-los una primera experiència laboral remunerada durant els mesos d’estiu. Enguany, han estat 6 joves els qui formaran part de la Brigada Jove, amb un contracte de mitja jornada i una durada de 3 mesos, fins al setembre.

El nou alcalde de Malgrat, Joan Mercader ha donat aquest dimarts la benvinguda als 6 joves que ahir es van incorporar al seu lloc de treball.

El projecte, impulsat per la Regidoria d’Inserció Laboral, està adreçat als joves de Malgrat de Mar d’entre 16 i 22 anys, que acreditin estar en situació de desocupació, que estiguin  inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), que no cotitizin a cap dels règims de Seguretat Social, i que disposin de la capacitat funcional necessària per al desenvolupament de les tasques del lloc de treball.

En aquesta convocatòria, els 6 joves ocupen llocs de treball com a suport administratiu a l’Àrea de Serveis Personals; a  l’Oficina de Turisme; a la Biblioteca La Cooperativa, a l’emissora local i a l’Arxiu Municipal.

Aquest projecte es porta a terme gràcies al “Programa complementari de millora de l’ocupabilitat 2019-2020 de la Diputació de Barcelona”.