radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Esports La Piscina obre portes amb 4 hores de retard per manca de socorrista

La Piscina obre portes amb 4 hores de retard per manca de socorrista

COMPARTEIX-HO
, / 362 0

A les 10 d’aquest matí estava previst que la Piscina Municipal obrís les seves portes, en el que és el dia d’inauguració de la temporada en aquest recinte.

A aquesta hora, desenes de joves estaven esperant per poder entrar a la Piscina, però no ho han pogut fer. L’empresa encarregada del servei de vigilància i socorrisme no s’ha presentat, cosa que ha impedit obrir portes a l’hora prevista.

Sònia González, regidors d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls, ha explicat abans del migdia que esperava poder reobrir la piscina abans de la 1 del migdia, i que s’intentaria gestionar el problema per garantir que no es repeteixi durant la temporada d’estiu.

Avui, en la seva jornada inaugural, la piscina té l’entrada gratuïta, com ja ve sent habitual. La novetat és que es restringeix l’entrada gratuïta del primer i últim dia d’obertura en base a l’aforament màxim que té la piscina municipal.

La finalitat de la restricció d’enguany és, principalment, no sobrepassar l’aforament que permet la pisicna i poder garantir les condicions de seguretat necessàries tant dins com fora de l’aigua.