radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Economia Dos joves palafollencs acaben la formació del programa comarcal Joves per emprendre

Dos joves palafollencs acaben la formació del programa comarcal Joves per emprendre

Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 267 0

Després de diversos mesos, el Consell Comarcal ha donat per finalitzada l’edició d’enguany del programa Joves per emprendre, una inciativa que té per objectiu facilitar formació en matèria d’emprenedoria pels seus projectes.

El passat mes de febrer, dos joves palafollencs s’afegien a un grup de 17 joves que partiparien al programa, d’on han rebut ajuda per impulsar els seus propis projectes.

Ha estat a través de formació adreçada a diversos àmbits, com l’econòmic, el financer, de producció o també l’àmbit legal.

Un d’aquests joves palafollencs ha estat Sergi Perpiña, que va inscriure’s al programa amb un projecte de creació d’una sèrie d’animació sobre les tradicions catalanes.

La iniciativa del consell comarcal ha permès a Perpiña poder tenir eines per afrontar els diversos àmbits per impulsar el projecte. RP va poder parlar amb ell a l’inici del programa i ara, un cop finalitzat, ell mateix n’ha fet valoració a aquesta emissora.

Perpiña ha explicat que, per ara, el seu projecte queda pausat, ja que ha trobat altres possibilitats laborals, però no descarta que en un futur pugui continuar impulsant-lo.

El programa fomenta el món de l’emprenedoria juvenil oferint formació i assessorament personalitzat en l’àmbit empresarial i promovent el desenvolupament de les habilitats i competències clau per tal de tirar endavant un negoci.

El programa ha arribat enguany a la seva tercera edició, i finalment la meitat dels joves que hi van participar han acabat desenvolupant els seus projectes. hi ha participat joves d’entre 16 i 29 anys d’arreu del Maresme inscrits a la Garantia Juvenil.