radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
La Piscina de Palafolls, a punt per obrir les portes
, / 690 0 0

La Piscina de Palafolls, a punt per obrir les portes

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Societat La Piscina de Palafolls, a punt per obrir les portes

Arriba l’estiu, i un dels símptomes inequívocs d’aquesta nova estació de l’any és l’obertura de les piscines. Entre elles, la de Palafolls, que d’aquí a menys de 24 hores obrirà les portes d’una nova temporada.

Segons ha anunciat l’Ajuntament de Palafolls, enguany es restringirà l’entrada gratuïta del primer i últim dia d’obertura en base a l’aforament que té la piscina municipal.

Com cada any, el dia d’inauguració de temporada –en aquest cas, demà dijous- i també el darrer dia d’obertura de la piscina –que enguany serà l’1 de setembre- l’entrada al recinte és gratuïta.

La finalitat de la restricció d’enguany és, principalment, no sobrepassar l’aforament que permet la piscina i poder garantir les condicions de seguretat necessàries tant dins com fora de l’aigua.

Tot i així, quan algú marxi del recinte haurà de tornar la seva entrada, i d’aquesta manera qui s’estigui esperant podrà entrar a la piscina.

Ho explica Jordi Fitó, tècnic d’Esports de Palafolls.

Per poder gaudir del primer dia de la piscina, s’obriran les portes a les 10 del matí, i a partir d’aquella hora es començaran a repartir els tiquets especials d’entrada gratuïta.

Durant l’estiu, la piscina municipal de Palafolls obrirà de dilluns a diumenge, de 10 del matí a 7 de la tarda, i les tarifes d’accés s’han mantingut respecte l’any passat.

La majoria d’aspectes normatius de la piscina es mantenen com l’any anterior, amb la vigilància del servei de socorrisme, però enguany la data del tancament s’avança uns dies i serà l’1 de setembre. Els motius, segons explica Fitó, són les dates de la Festa Major.

Com en edicions anteriors, també es posen a disposició diversos abonaments individuals o familiars, així com també paquets de 10 entrades per a adults o infants de fins a 14 anys. Podeu consultar les tarifes completes a la part inferior d’aquesta notícia.