radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Comarcal Blanes posa el medi ambient i l’energia en primera pàgina aquesta setmana

Blanes posa el medi ambient i l’energia en primera pàgina aquesta setmana

COMPARTEIX-HO
, / 192 0

Foto: Ajuntament de Blanes

Aquesta ciutat veïna celebra aquests dies la Setmana de l’Energia i el Dia Mundial del Medi Ambient, i ho fa amb tres exposicions a la Biblioteca.

Les exposicions, que s’han organitzat des del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament i amb el suport de la Biblioetca i l’ACA, tenen per objectiu la consicienciació de la ciutadania.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, fins demà dijous es podrà visitar l’exposició “Euronet 50/50”, que proposa diferents bones pràctiques d’estalvi energètic a les escoles. Més de 120 centres educatius públics dels municipis adherits al Pacte d’Alcaldes de les comarques gironines participen en aquest projecte per disminuir el consum de les escoles sense reduir-ne el confort.

Les altres dues exposicions mediambientals proposades des de la Biblioteca Comarcal de Blanes s’allargaran fins la setmana vinent.

Totes dues, sota els títols de “Qui embruta el mar?” i “Estima l’aigua, cada gota compta”, volen servir per donar consells i fomentar bones pràctiques entorn al consum i l’estalvi d’aigua, així com els perills que suposa el fet d’embrutar els mars i els oceans.