radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
Home Societat Les Ferreries tanca el curs amb una setmana esportiva

Les Ferreries tanca el curs amb una setmana esportiva

COMPARTEIX-HO
, / 173 0

Durant tota aquesta setmana, l’última del curs, l’escola de Les Ferreries ha organitzat diferents activitats esportives i recreatives amb la voluntat de promoure l’esport i els hàbits saludables entre els més petits.

Durant tota la setmana diferents entitats esportives oferiran tastets dels seus esports als alumnes del centre. Avui, per exemple, és el club de bàsquet de Palafolls qui mostra i juga a aquest esport amb els alumnes del centre, però també s’hi fa teatre o es juga a bitlles catalanes amb la Penya del Bistec de Tordera.

Durant tota la setmana els alumnes de Les Ferreries coneixeran de prop del Voleibol, el Muay Thai, el Taekwondo i faran sortides en bicicleta amb pedalades pel nostre municipi.

Demà dimecres s’ha preparat una cursa atlètica davant l’escola amb la participació dels diferents nivells de l’escola, motiu pel qual hi haurà restriccions de trànsit durant el matí a la rambla de Les Ferreries i dijous es preveu una gran gimcana cooperativa. Es tracta d’una activitat organitzada pels alumnes de 6è per a la resta de l’escola.

Una pràctica esportiva que es combina amb xerrades pedagògiques sobre alimentació saludable entre els més petits.