radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Esports L’atleta Ainhoa Fitó s’imposa a la Cursa Barça CaixaBank

L’atleta Ainhoa Fitó s’imposa a la Cursa Barça CaixaBank

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 287 0

L’atleta palafollenca Ainhoa Fitó s’ha proclamat aquest diumenge campiona Cursa Barça Caixabank, en què participava en categoria infantil.

La palafollenca va fer una marca de 6 minuts i 16 segons per recórrer la distància de 1.800 metres del recorregut, i amb un avantatge de 14 segons sobre la seva principal perseguidora, i 55 sobre la tercera.

Jordi Fitó, responsable del CD Palafolls, explica que la participació en aquesta cursa ha servit a l’Ainhoa per preparar-se de cara a la final del Campionat de Catalunya que es disputa a Lleida aquest proper cap de setmana.

Una cursa que li ha servit de prova per mantenir el ritme i on ja havia participat en l’edició de l’any passat.

A la final del Campionat de Catalunya d’aquest proper dissabte, el CD Palafolls hi porta un total de 10 atletes, i segons Fitó les expectatives del club és aconseguir entre 3 i 4 podis, així com aconseguir encabir el màxim d’atletes entre els 10 primers. Fitó afegeix que és la primera vegada que el CD Palafolls té tants atletes a la final del Campionat català de promoció.

Paral·lelament als resultats d’atletisme, en pàgina de futbol aquest dissabte va disputar-se el Torneig Cuatro Vientos de Blanes, en què l’equip Aleví del CD Palafolls va proclamar-se campió i l’equip Pre-benjamí va aconseguir la segona plaça.

Uns altres campions van ser els Cadets, que van quedar campions del 2n Memorial Pablo Hernández Onna organitzat pel CD Malgrat.