radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Esports La UdG premia un treball de recerca palafollenc sobre lesions en el patinatge

La UdG premia un treball de recerca palafollenc sobre lesions en el patinatge

COMPARTEIX-HO
, / 416 0

Mariona Salicrú és estudiant de l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls i divendres va recollir un dels premis que la universitat gironina atorga als millors treballs de recerca segons la seva categoria.

Salicrú va guanyar el premi en matèria de salut i esport pel seu treball sobre la millora del tractament de les lesions de genoll més habituals en el món del patinatge.

Un mon que coneix bé, ja que Salicrú practica aquest esport des de fa anys al Club de Patinatge de Tordera, amb el que es va proclamar campiona de la primera edició de la Copa del Món de Xous i Precisió que es va celebrar la passada tardor a Itàlia.

El premi del treball de recerca  consisteix en la subvenció de part de la matrícula universitària i també d’un xec per a material educatiu. En aquest cas també el centre de secundària i la tutora del treball s’emporten part del premi.

Com la matèria del seu treball ja pronostica, Salicrú ja té clar que vol estudiar fisioteràpia a la UdG, que combinarà amb la seva passió pels patins.