radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Política El nou govern es marca com a primer objectiu redreçar la “deixadesa” de Palafolls

El nou govern es marca com a primer objectiu redreçar la “deixadesa” de Palafolls

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 286 0

Ahir va ser el primer dia de treball del nou govern municipal, una jornada dedicada al coneixement més proper de la pròpia administració local. Per això els set membres del govern van convocar una reunió a primera hora del matí amb tots els treballadors de l’Ajuntament i després van visitar els diferents equipaments municipals per presentar-se i escoltar les demandes dels professionals públics. L’alcalde va acabar la jornada en una entrevista a RP per tal d’avançar els reptes del nou projecte republicà al nostre municipi.

Segons Francesc Alemany les primeres accions aniran encaminades a redreçar aquells serveis que no acaben de rutllar i que han provocat un sentiment de deixadesa al poble. Alemany ho exemplifica amb la recollida d’escombraries, la neteja viària o la jardineria.

Per poder canviar aquesta sensació i millorar els serveis, l’alcalde explica que caldrà rellegir els contractes i convenis per tal d’exigir-ne el compliment.

El nou equip de govern reconeix que s’han fet coses bé, però que n’hi ha d’altres que s’han de canviar. En aquest sentit va tornar a mostrar la seva predisposició a entendre’s amb l’oposició, sense oblidar que el nou equip de govern té la majoria absoluta del consistori.

En aquest sentit espera poder fer un traspàs ordenat de carteres, tot i que reconeix que no estan en fals perquè els tècnics de cada àrea ja tenen la informació per començar a treballar.

Sobre la presència d’una estelada el primer dia del nou govern al balcó de l’Ajuntament, Alemany no entén els recels que ha provocat i demana respecte per a totes les banderes, també per l’espanyola. Diu l’alcalde que no és procliu a discutir-se per qüestions de senyeres.

Sobre les noves regidories, Alemany explica que n’hi ha de noves, que ara caldrà dotar pressupostàriament i de tècnics, i d’altres que fins ara existien, com  parcs i jardins, mobilitat o transports, que a partir d’ara es tractaran transversalment des d’altres òptiques.

El nou govern avança que els plens passaran a ser mensuals i de caràcter regular, però vol esperar per parlar de càrrecs de confiança  o les retribucions per assistència a plenaris.