radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Mobilitat Entra en vigor la zona verda de Sant Lluís

Entra en vigor la zona verda de Sant Lluís

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 296 0

Aquest dissabte s’han tornat a posar en marxa les restriccions d’estacionament en aquesta zona del municipi amb la voluntat de facilitar l’aparcament dels veïns del barri.

Amb l’estiu, el nombre de vehicles a Sant Lluís es multiplica pels visitants del parc aquàtic, cosa que fa difícil trobar estacionament. És per això que l’Ajuntament de Palafolls va engegar fa uns anys la zona verda.

Es tracta d’uns espais exclusius per l’estacionament de vehicles dels veïns. En les zones pintades de verd només hi poden estacionar vehicles amb el distintiu de resident. Una targeta que es reparteix gratuïtament des de la Policia Local a tots els vehicles que estiguin al corrent de l’impost de circulació  al nostre municipi i que s’ha d’exhibir al parabrises davanter del cotxe.

Encara s’és a temps de recollir l’acreditació de resident de la zona verda, presentant tot un seguit de documentació a la caserna de la policia local.

La zona verda està operativa del 15 de juny fins a mitjans de setembre i està controlada per la Policia Local, que l’any passat va interposar 215 sancions per estacionaments indeguts.

A partir d’ara i fins setembre, el barri té tres tipus d’estacionament; El lliure i obert a tothom. La zona blava amb delimitació horària d’hora i mitja i amb l’obligació d’exhibir l’hora d’arribada i la zona verda exclusiva per residents amb acreditació.