radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dilluns, 10:00-13:00
Home Política El nou govern municipal s’estructurarà en tres grans àrees

El nou govern municipal s’estructurarà en tres grans àrees

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 635 0

El nou govern local ha reunit aquest matí a tots els treballadors municipals al teatre de Palafolls per tal de presentar-se i fer saber el model de gestió de les responsabilitats de govern.

Els 7 regidors d’ERC han explicat al centenar de treballadors públics que el nou govern tindrà tres grans àrees de les que penjaran les diferents regidories.

Seran les àrees de Serveis a les Persones, l’àrea de Serveis Territorials i el de Govern Intern, que estaran capitanejades pels tres regidors republicans amb més experiència dins el consistori; Susanna Pla, Jordi Villaret i el propi alcalde, Francesc Alemany, respectivament.

Segons el nou alcalde, s’ha decidit apostar per aquesta organització perquè consideren que les 3 àrees tenen diverses demandes particulars.

Pel que fa estrictament a les regidories, Alemany, a banda d’ostentar l’alcaldia de Palafolls, també serà regidor de Recursos Humans i d’Hisenda.

Susanna Pla s’encarregarà d’educació, joventut, cultura i festes, però alhora s’encarregarà de la Seguretat Pública i de Protecció Civil.  Encara sota el paraigües de servies a les persones, Sònia Gonzàlez, una de les noves regidores del consistori, s’encarregarà d’esports, salut, consum, participació ciutadana, cooperació i gent gran.

Les noves regidories d’entitats i d’urbanitzacions i barris seran per Elena Carles, qui també s’encarregarà de Serveis Socials.

Precisament, l’alcalde destaca la singularitat de la nova regidoria d’Urbanitzacions, que segons Alemany ha de servir per donar resposta a les demandes de les zones més allunyades del nucli urbà de Palafolls.

La part més de territori i sostenibilitat correspondrà a Jordi Villaret que s’ocuparà d’urbanisme, via pública i obres públiques, mentre que Aleix Freixa s’encarregarà de la gestió de Medi Ambient,  patrimoni, agricultura i promoció econòmica.

Oriol Jordan serà l’encarregat de transparència, noves tecnologies i de comunicació.

El nou equip de govern ha volgut que els treballadors del consistori fossin els primers en saber la nova estructura del govern municipal. Alemany ha assegurat que compten amb tots els treballadors per tirar endavant la tasca  del nou mandat que comença avui.

Alemany també ha explicat que no deixarà les seves responsabilitats laborals al sector privat, però que ho combinarà amb una dedicació parcial a l’Ajuntament. Serà la primera vegada que un alcalde de Palafolls tindrà una dedicació al nostre consistori.  Justament avui, a 2/4 de 8 del vespre entrevistem al nou alcalde de Palafolls, Francesc Alemany.