radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Cultura Nova projecció de cinema al Teatre de Palafolls, aquest diumenge, amb “El reino”, de Rodrigo Sorogoyen

Nova projecció de cinema al Teatre de Palafolls, aquest diumenge, amb “El reino”, de Rodrigo Sorogoyen

COMPARTEIX-HO
, / 183 0

Avui diumenge, el Teatre de Palafolls torna a reconvertir-se en sala de cinema per oferir una nova pel·lícula. En aquesta sessió, la programació porta a la pantalla al film “El reino”, dirigit per Rodrigo Sorogoyen.

La pel·lícula, protagonitzada per Antonio de la Torre i Luis Zahera, ha estat premiada amb 7 premis Goya a la darrera edició, entre ells els de Millor Direcció, Millor Actor Protagonista i Millor Guió Original.

El film explica la història de Manuel López Vidal, un polític corrupte en la seva comunitat autònoma, i que veu com un company i amic seu es veu involucrat en un cas de corrupció.

La projecció de “El reino” comença al punt de les 6 de la tarda, i s’han pogut adquirir entrades prèviament al MiD i també avui mateix, una hora abans de l’inici de la projecció, a les mateixes taquilles del Teatre de Palafolls. La pel·lícula començarà a les 6 de la tarda.