radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Societat Cap de setmana de finals de curs

Cap de setmana de finals de curs

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 118 0

El mes de juny no només acaba el curs escolar. També acostumen a finalitzar els cursos, tallers o d’altres activitats temporals. Això fa que durant aquest mes es multipliquin els festivals i les celebracions per l’arribada de l’estiu.

Aquest cap de setmana, per exemple, hi ha el final de curs de Dansa i també les Ampa de Ferreries i de l’Institut celebren l’arribada de l’estiu.

Els de l’institut seran els primers a celebrar el final de curs. Serà aquesta tarda a les 18h on estan convidats els alumnes del centre, però també els alumnes de 6è de les escoles de Palafolls que al setembre començaran al centre.

Hi haurà inflables, fotomaton, música i servei de bar, tot plegat a càrrec de l’ampa del centre.

Per la seva banda l’escola de Dansa farà demà el seu festival de final de curs al teatre. Serà a partir de les 18h amb un espectacle gratuït en el que hi participaran les participants d’aquesta escola, des de les més petites de 3 i 4 anys a les més grans.

Les Ferreries també celebra aquest cap de setmana el final del curs. Serà diumenge al matí amb un esmorzar amb coca i batut de xocolata i activitats diverses per a petits i grans, que culminaran a la 1 del migdia amb una festa de l’escuma.