radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El PregonerDijous, 14:04 -15:00

i després

Ona MaresmeDijous, 15:00-18:00
Inici » Estudiants de Blanes i Calella exposaran els seus treballs de recerca sobre salut

Estudiants de Blanes i Calella exposaran els seus treballs de recerca sobre salut

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 395 0

Joves de segon de batxillerat de diferents instituts de l’Alt Maresme i la Selva Marítima exposaran els seus treballs de recerca relacionats amb l’àmbit de les Ciències de la Salut aquest proper dimarts dins de la II Jornada de Recerca i Innovació organitzada per la  Corporació de Salut del Maresme i la Selva i que vol promoure la investigació científica entre professionals i també entre la ciutadania. Ara s’ha fet un pas més perquè esdevingui una plataforma per fomentar l’esperit científic entre els estudiants.

En aquesta ocasió seran estudiants de l’Escola Pia de Calella i l’Institut Bisbe Sivilla i de l’Institut Serrallarga de Blanes, els qui parlaran de les seves investigacions. Un dels treballs tracta sobre la resistència als antibiòtics, un altre es titula El càncer de pàncrees i les malalties amb més mortalitat a Catalunya i el tercer porta per títol La forma cel·lular. Una via cap a la immortalitat?

Aquesta és una oportunitat perquè els estudiants puguin compartir coneixements amb professionals de la salut en actiu i conèixer també els centres de la Corporació. A més, en aquesta edició es comptarà amb la participació de la Dra. Marta Crous-Bou, investigadora del grup d’Investigació Clínica, Biomarcadors i Factors de Risc del Barcelona βeta Brain, el centre de recerca de la Fundación Pasqual Maragall,qui serà l’encarregada de portar a terme la conferència inaugural sota el títol ¿Quin és l’efecte de la contaminació atmosfèrica al cervell?.