radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimarts, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Inici » L’EMMiD prepara els seus primers tallers musicals d’estiu

L’EMMiD prepara els seus primers tallers musicals d’estiu

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 370 0

El centre d’ensenyament musical i de dansa de Palafolls ha decidit fer un pas endavant en l’oferta formativa i anar més enllà dels cursos que dona durant el curs habitual.

De cara a aquest proper mes de juliol, l’EMMiD oferirà la primera edició dels Tallers Musicals d’Estiu, una iniciativa que té per objectiu apropar a la música a tot tipus d’edats, des dels més petits fins a adults.

HI haurà tallers d’instruments de percussió, de vent, de corda, també llenguantge musical, i la intenció és també crear una coral infantil.

De tot plegat en parla David Martínez, responsable de l’EMMiD de Palafolls.

Els cursos es divideixen per grups d’edat. Per una banda, de dilluns a dijous, de 10 a 12 del migdia, es faran les classes d’iniciació, adreçades a infants de fins a 12 anys.

El mateix horari el tindrà el grup de bàsic, per a infants de 12 a 16 anys, mentre que es farà també un tercer grup d’edat, el d’adults, on s’hi poden inscriure els interessats de més de 16 anys. En aquest cas, les sessions es faran els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 12h. Tot plegat, segons aclareixen des del centre, està condicionat a un mínim de 10 alumnes per grup.

Els nous tallers musicals d’estiu estan oberts a tothom, sigui o no alumne de l’EMMiD, i es pot fer la inscripció per quinzenes. Unes inscripcions que s’obriran aquest proper dilluns, i que restaran obertes fins el divendres 21 de juny.

Per a més informació sobre aquests nous tallers musicals d’estiu, els interessats poden dirigir-se a la mateixa EMMiD o bé enviar un correu electrònic a l’adreça plf.emmid@palafolls.cat.