radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Política Josep Rueda renuncia al càrrec de regidor

Josep Rueda renuncia al càrrec de regidor

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 522 0

Josep Rueda – Foto: RP

Rueda ocupava el 4t lloc de la llista del PSC de Palafolls a les passades eleccions municipals del 26M. Els socialistes van obtenir 5 regidors, per la qual cosa Rueda era un dels noms que havien d’ocupar un dels seients de l’oposició en aquests propers 4 anys al ple palafollenc.

En els darrers dies, però, el regidor electe –actualment també regidor del govern- ha anunciat que renuncia al seu càrrec.

Segons ha explicat Rueda a aquesta emissora, els motius que l’han portat a deixar el seu paper com a representant al consistori són “professionals” i “familiars”.

A la vegada, l’actual regidor en funcions també explica que plega amb la intenció de “reorganitzar” el PSC de Palafolls, partit amb el qual ha estat regidor al consistori des de l’any 2007.

La renúncia de Josep Rueda a la seva reelecció com a regidor a l’Ajuntament de Palafolls farà que el fins ara també regidor Martí Victòria, que es presentava com a número 6 a la llista del PSC, entri a formar part del plenari municipal en aquesta propera legislatura.

Josep Rueda ha estat fins avui regidor de l’Àrea de Territori, Noves Tecnologies i Salut Pública i Assistència de l’Ajuntament de Palafolls, i durant el mandat 2007-2011 també va ocupar el càrrec de conseller al Consell Comarcal del Maresme.

Precisament, avui dimecres l’Ajuntament de Palafolls celebra un ple extraordinari amb un únic punt a l’ordre del dia, i que servirà per aprovar les actes de les sessions anteriors. La sessió té lloc a les 20:10 del vespre.

Aquest proper dissabte es viurà una altra sessió, en aquest la del ple d’investidura del nou alcalde de Palafolls, que portarà a Francesc Alemany, d’ERC, a assumir el càrrec de cara als propers 4 anys, en què governarà amb un total de 7 regidors republicans amb majoria absoluta al ple palafollenc.