radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » El RiP tanca el cicle Paraules pel 19 amb Gemma Lienas i Laura Gomara

El RiP tanca el cicle Paraules pel 19 amb Gemma Lienas i Laura Gomara

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 416 0

Aquest divendres, la Revista Independent de Palafolls tanca el Paraules pel 19, el cicle de converses literàries amb què ha volgut celebrar els seus 20 anys de vida.

El cicle ha ocupat una jornada de cada mes des del passat gener, i d’aquí a dos dies posarà el seu punt i final amb una nova sessió de la mà de les escriptores Gemma Lienas i Laura Gomara.

Lienas és una escriptora i conferenciant, autora d’una vuitantena de llibres entre els quals destaca la seva pòpular sèrie “Els diaris de la Carlota”, referent del públic adolenscent i que ha tractat temes com les drogues, el sexe, la immigració o el feminisme des d’una perspectiva oberta i contemporània.

Per altra banda, Laura Gomara és llicenciada en Filologia Clàssica i treballa en el sector editorial. Havent realitzat diverses feines relacionades amb aquest sector, actualment Gomara es dedica a l’orientació d’escriptors novells en els seus primers passos en el món editorial.

Des de l’organització expliquen que serà interessant veure quin plantejament fan les dues conferenciants en aquesta darrera xerrada del Paraules pel 19, en què donaran les seves visions particulars del món cultural i editorial.

Lluís Hernández és membre del RiP i un dels responsables del cicle.

Aquesta darrera proposta del cicle Paraules pel 19 tornarà a comptar amb una parella de convidats.

Segons Hernández, aquest format ajuda a fer més imprevisible la temàtica de la qual es parlarà a les xerrades, per la complicitat que poden tenir entre elles les dues persones convidades.

La xerrada amb Gemma Lienas i Laura Gomara, i que tancarà el Paraules pel 19, es durà a terme aquest proper divendres a les 8 del vespre a la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls, i és gratuïta.

 

Laura Gomara

Gemma Lienas