radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Comarcal C’s Calella assegura que no donarà suport a Candini ni a cap govern format per independentistes

C’s Calella assegura que no donarà suport a Candini ni a cap govern format per independentistes

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 313 0

Davant l’escenari de pacte entre Junts per Calella, de l’actual alcaldessa en funcions Montserrat Candini, i el PSC, havien sorgit veus que apuntaven a un possible pacte entre ERC, Calella en Comú i la CUP, amb el suport de Ciutadans, per tal de fer fora Candini del govern municipal.

En les darrers hores, però, el partit taronja, que a Calella capitaneja Guillermo Comis, ha sortit a desmentir aquest rumor, assegurant que Ciutadans no donarà suport a un govern “ni dels separatistes de Junts per Catalunya ni dels d’ERC”.

Així ho ha afirmat a través d’un comunicat el coordinador d’Acció Institucional del Maresme de Ciutadans, José María Cano, que considera també que el PSC “està disposat a ser la crossa de la Convergència del 3%”.

Els taronges han anunciat també que el seu cap de llista Guillermo Comis, es presentarà com a candidat a l’alcaldia en la sessió d’investidura del proper dissabte.

D’aquesta manera, Ciutadans vol proposar “una tercera via” que treballi pel progrés econòmic i el benestar social de la ciutat de Calella.

Ahir mateix, alguns mitjans es feien ressó que una possible abstenció de Ciutadans al ple d’investidura faria alcaldesa de nou a Candini, mentre que si es donés suport al candidat d’ERC hi hauria canvi al govern del municipi; possibilitats, totes dues, descartades pel partit taronja.