radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Societat Un palafollenc acusat d’estafa per marxar sense pagar de dos bars de Vic

Un palafollenc acusat d’estafa per marxar sense pagar de dos bars de Vic

COMPARTEIX-HO
, / 1489 0

La Guàrdia Urbana d’aquesta ciutat va enxampar dues vegades el mateix dia un veí de Palafolls de 42 anys per marxar de dos bars de Vic sense pagar. Els fets van tenir lloc dijous passat en menys de cinc hores de diferència. Segons la policia de la capital d’Osona, a 2/4 de 4 de la tarda van rebre l’avís d’un establiment de la plaça de l’Estació que un client havia marxat de l’establiment sense haver pagat les diverses consumicions que havia fet.

Poc després una patrulla el va localitzar i identificar i se li van instruir diligències al jutjat de guàrdia com a presumpte autor d’un delicte lleu d’estafa. El segon avís va ser pocs minuts abans de les 8 del vespre a la mateixa ciutat. De nou es va mobilitzar una patrulla i el van tornar a localitzar i li van tornar a instruir diligències pel mateix motiu.

 

El9nou