radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dilluns, 10:00-13:00
Home Economia L’Ajuntament organitza un curs de carretons elevadors

L’Ajuntament organitza un curs de carretons elevadors

Economia

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 642 0

De cara a la setmana vinent, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls ha preparat un curs per aprendre a operar aquest tipus de vehicle.

Segons ha informat el consistori, es tracta d’un curs gratuït i que té per objectiu capacitar pel maneig segur d’operacions amb carretons elevadors, i que donarà als participants un Certificat Oficial conforme s’ha realitzat el curs.

El curs està pensat i dissenyat davant l’oferta empresarial que existeix al nostre voltant i amb la voluntat d’oferir uns estudis que siguin després pràctics a l’hora de trobar feina a la nostra zona. Mari Parra és tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

Aquest curset consta de dues parts, teoria i pràctica, i s’iniciarà el dijous 20 de juny. La durada total és de 24 hores, i es durà a terme de 3 de la tarda a 8 del vespre, execptuant el primer dia, en què es farà una hora menys.

El curs ofereix un total de 12 places, donant prioritat als usuaris inscrits al Servei Local d’Ocupació, i hi ha places per a persones en actiu, autònoms o bé aturats.

Les persones que actualment estan treballant  cal que formulin la inscripció i que aportin l’última nòmina o rebut d’autònoms. D’altra banda, els requisits per les persones que es troben aturades són que, a més de la inscricpió, aportint el document d’inscripció al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Per inscriure’s, els interessats poden enviar un correu electrònic a l’adreça plf.ocupacio@palafolls.cat o bé dirigir-se al Punt d’Informació, de 9 a 2 del migdia.

La data límit per formalitzar les inscripcions és el dimarts vinent, i es confirmarà la inscripció al curs posant-se en contacte amb els interessats.

Elcurs de carretons elevadors està subvencionat a través de la convocatòria de programes de formació professionals per a l’ocupació per a persones treballadores ocupades, que promou el Consorci de formació Continua de Catalunya.