radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Comarcal JxCat-Malgrat ens Mou, obligat a marxar de la seva seu després de pactar amb el PSC

JxCat-Malgrat ens Mou, obligat a marxar de la seva seu després de pactar amb el PSC

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 350 0

Jofre Serret – Foto: Vídeo de campanya de Junts x Catalunya – Malgrat ens Mou

Ahir la formació feia efectiu el seu pacte de governabilitat amb el PSC de Malgrat i, unes hores més tard, la propietària del local on l’antiga convergència tenia la seva seu, els va convidar a marxar.

En declaracions a el mitjà El Malgratenc, la propietària esgrimeix un deute de 4 mesos del lloguer, tot i que la resolució del contracte s’ha fet només unes hores després de l’anunci del pacte entre Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou amb el PSC, cosa que no han encaixat bé la resta de partits sobiranistes del municipi i alguns dels votants de l’antiga convergència, que apostaven per la revàlida del pacte quatripartit.

Segons el digital, el partit ha rebut l’avís de “buidar” el local aquest dilluns a mitja tarda i ràpidament membres de la formació s’han endut tot el material de partit que fins ara ocupava l’espai situat al carrer de Mar. A les 8 del vespre el local ja havia quedat lliure de nou.

Un altre pacte sociovergent és el signat a Calella entre l’actual alcaldessa Montserrat Candini, del PdeCat i el PSC. Tot i això, no sumen majoria. Avui La Vanguardia explica, però, el temor de JxCat que un gran pacte de l’oposició pugui fer fora Candini de l’alcaldia i enviar-la juntament amb el PSC a l’oposició.

El pacte de govern seria entre ERC, els comuns i la CUP, però necessitarien el suport de Ciutadans, amb qui ja estarien negociant. L’abstenció de l’únic regidor dels taronges faria alcaldessa a Candini, mentre que si es decanta pel candidat d’ERC, hi hauria canvi de govern a la ciutat.