radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Cultura Palafolls acull el Festival de Dansa Oriental com a cloenda del curs

Palafolls acull el Festival de Dansa Oriental com a cloenda del curs

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 559 0

El Teatre de Palafolls serà l’escenari del final del curs de Dansa Oriental que s’ha estat duent a terme des del Casal de la Dona.

A partir de dos quarts de 8 del vespre, els diversos cursos d’aquesta modalitat de Dansa, capitanejat per la professora Elisa Afrah, passaran per l’escenari del recinte per mostrar el seu art.

Un espectacle que, en paraules de la mateixa Afrah, tindrà colors i alegria, i que veurà grups des de 4 d’edat i fins adults.

Serà una ocasió per veure en públic el tipus de treball que es fa des dels diferents grups de dansa oriental a la Masia de Can Florenci els dimarts i els dijous.

Tot i que s’accepten les dues denominacions, dansa oriental o dansa del ventre, Afrah puntualitza que el concepte de “dansa oriental” abarca més parts corporals, i que en definitiva fa exercitar tot el cos en general.

Des del grup de Dansa Oriental del Casal de la Dona es convida a totes les persones que vulguin sumar-se als cursos a passar per la Masia de Can Florenci per demanar més informació i inscriure’s.

Es fan diferents grups d’edat i en diferents horaris, elñs dimarts i els dijous, tant matí com tarda, i que es poden consultar dirigint-se o trucant al Casal de la Dona, al telèfon 93 766 63 48.