radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Home Societat L’Ajuntament inaugura oficialment l’Oficina d’Atenció Ciutadania

L’Ajuntament inaugura oficialment l’Oficina d’Atenció Ciutadania

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 421 0

Ja fa dues setmanes que està en ple funcionament, però aquest vespre es farà l’acte d’inauguració de la nova OAC, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament.

Aquesta inauguració serà dels últims actes oficials de Valentí Agustí com alcalde de Palafolls. Serà ell qui presidirà la inauguració, acompanyada per la regidora en funcions d’administració electrònica, Dolors Agüera.

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania  és un servei municipal que centralitza tota l’atenció als ciutadans pel que fa a informació i tramitació de serveis del consistori.

OAC en funcionament a Palafolls

L’OAC vol evitar als veïns desplaçaments innecessaris pels diferents departaments de l’administració municipal, ja que a partir d’ara el personal de l’OAC farà d’intermediari entre les àrees municipals i la ciutadania. L’alta en el Cens d’animals domèstics, ajuda a l’administració electrònica, entrar una instància, demanar plaça al Casal d’Estiu, fer inscripcions a diferents serveis de l’Ajuntament o qualsevol tràmit i gestió amb el consistori són tasques pròpies de la nova OAC.

Una de les principals funcions de la nova OAC, situada en un nou espai diàfan

restaurat a la part baixa de l’Ajuntament de Palafolls, és la coordinació del registre d’entrada i sortida de documents i tot allò relatiu al padró municipal com ara altes i baixes, certificats d’empadronament o canvis de domicili.