radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » La festa de l’Esplai omplirà demà d’activitats el centre de Palafolls

La festa de l’Esplai omplirà demà d’activitats el centre de Palafolls

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 873 0

Tot sembla indicar que finalment el temps sí permetrà demà celebrar el 25è aniversari de l’Esplai El Pas. L’entitat es va formar l’any 94 com una entitat al voltant de la parròquia i amb la voluntat de donar una sortida a les necessitats d’educació en el lleure amb activitats, tallers, sortides i convivències.

En Flicky, la mascota de l`Esplai

Amb els anys l’Esplai s’ha convertit en una entitat laica que rep el suport de l’Ajuntament pel que fa al local i a algunes activitats, però el seu objectiu es manté intacte; ser un punt de trobada pels infants on desenvolupar-se  com a persones i creixin envoltats i connectat amb valors com la solidaritat, l’empatia, el respecte a l’altre i a la diversitat, sense perdre de vista el sentit crític entorn al món que ens rodeja.

Demà l’entitat celebrarà la seva festa d’aniversari omplint d’activitats el centre de la nostra vila. El programa d’actes s’iniciarà amb una xocolatada popular a quarts de 10 del matí.

Es continuarà amb un matí de tallers al fòrum Palatiolo. Hi haurà jocs de taula, jocs gegants, l’hora del conte, circ i bodyart. A quarts d’1 hi haurà una actuació teatral que finalitzarà amb un dinar popular.

A la tarda es farà una actuació infantil amb en Jaume Barris amb el que s’acabarà bufant les espelmes d’un pastís d’aniversari.

A la nit hi haurà concerts fins la matinada amb grups locals i de la zona, per acabar de celebrar, amb els és grans, el 25è aniversari de l’Esplai El Pas que continua en forma i donant servei als més petits i joves de la vila.