radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Sessións DJ localsDissabte, 00:00-02:00
Home Esports La Cursa de Palafolls arriba aquest diumenge a la seva 16a edició

La Cursa de Palafolls arriba aquest diumenge a la seva 16a edició

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 377 0

La Cursa Popular de Palafolls se celebra finalment aquest proper diumenge, i ho fa amb novetats en la seva organització i recorregut.

D’entrada, l’esdeveniment es planteja un canvi en el que fins ara ha estat el traçat habitual. En edicions anteriors, el recorregut de la cursa era de 9 quilòmetres i combinava asfalt i camins rurals. Ara, però, l’itinerari es redueix als 8 quilòmetres i passarà, majoritàriament per camins de sorra.

Uns canvis que, segons l’organització, s’han dut a terme per convertir la Cursa en una prova més assequible per tots els públics, i no necessàriament per competidors de més nivell.

En parla Jordi Fitó, tècnic d’esports de l’Ajuntament de Palafolls.

El tècnic, però, aclareix que la intenció de l’organització és no tancar les portes a ningú, i que l’esdeveniment segueix obert a persones que vulguin fer-la corrent i contra el cronòmetre.

Malgrat els canvis en el recorregut, Fitó explica que la major part del traçat és el mateix que en edicions anteriors. S’han eliminat, això sí, alguns dels ascensos més pronunciats, com la pujada a Mas Carbó, i s’ha reduït el tram de pujada dels darrers quilòmetres.

El tècnic, però, convida a tot tipus de persones a participar-hi, sigui corrent, a peu o trotant.

La cursa tindrà també una versió infantil, de 2 quilòmetres i mig, així com una versió mini de només 600 metres pels més petits.

El tret de sortida de la cursa llarga es farà a dos quarts de 10 del matí des del Palauet, i dues hores més tard es faran les dues versions infantils.