radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Detenen el presumpte autor de l’incendi a tres vehicles a Blanes i imputen a l’autor dels altres actes vandàlics

Detenen el presumpte autor de l’incendi a tres vehicles a Blanes i imputen a l’autor dels altres actes vandàlics

COMPARTEIX-HO
, / 158 0

Foto: Ajuntament de Blanes

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, aquesta setmana ha passat a disposició judicial l’acusat de ser el presumpte autor dels actes vandàlics de la matinada del passat diumenge entre els barris dels Pins i la Plantera d’aquesta ciutat veïna, i que van acabar amb 3 vehicles -1 moto i 2 turismes-  calcinats.

Es tracta d’un home de 40 anys d’edat i veí de Blanes, i que va ser detingut per la Policia Local aquest dimarts passat.

Segons apunta el consistori, la Policia va obtenir dades de diversos testimonis dels fets, així com també va rebre la col·laboració ciutadana, i amb les dades registrades al lloc dels fets i els diferents indicis, es va poder obrir una via d’investigació que va permetre detenir al presumpte autor dels fets, que va passar la mateixa tarda de dimarts a disposició judicial.

D’altra banda, la Policia Local de Blanes ha pogut també determinar l’autoria dels altres fets vandàlics del mateix cap de setmana passat.

En aquest cas, s’ha identificat a un jove de 21 anys, veí de Santa Coloma de Gramanet, a qui s’acusa d’haver produït danys de diversa consideració a 16 vehicles -la majoria, retrovisors trencats- i que estaven estacionats a l’avinguda Vila de Madrid.

Aquest mateix dijous s’han lliurat les diligències de tots dos casos.

Paral·lelament, l’Ajuntament ha informat que finalment són 6 els locals d’oci nocturn que han presentat al·legacions al decret de reducció horària que vol implementar l’Ajuntament de Blanes per, precisament, fer front als actes vandàlics i aldarulls que es produeixen a la zona dels Pins.