radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Societat Acaba el taller per treballar emocions a través de l’art

Acaba el taller per treballar emocions a través de l’art

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 246 0

En l’últim mes l’Àrea de Serveis Socials de Palafolls ha desenvolupat un taller  per aprendre a treballar les emocions a través del llenguatge plàstic i d’una manera lúdica i participativa.

Sota el títol Treballem les emocions des de la creació plàstica, el taller volia donar eines per saber expressar emocions a través de les diferents expressions plàstiques com, per exemple, la pintura.

L’expressió plàstica és una gran eina per poder expressar tota classe de bloquejos, anhels, desitjos, somnis o traumes. Es tracta de situacions personals que no sempre són fàcils assumir, expressar i treballar-les.

Durant 5 setmanes una desena de dones de Palafolls han participat en aquest taller desenvolupat a la seu de Crearte, al carrer de baix.

La seva responsable, Oskía Iriguibel explica que s’han treballat les emocions de forma guiada i pautada a través  de les propostes que s’introduien en cada sessió.

La filosofia és que l’art, en general, permet expressar les emocions en total llibertat. Per això, el gran benefici de les sessions d’aquest taller ha estat prendre consciencia sobre l’estat emocional de cada participant.

Era la primera vegada que s’organitza aquest tipus de taller d’expressió d’emocions a través de l’art des de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls