radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Mobilitat Palafolls engega una nova campanya d’asfaltat de carrers

Palafolls engega una nova campanya d’asfaltat de carrers

Mobilitat Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 318 0

Actuacions al centre

Aquest dimarts han començat els treballs de millora i d’asfaltatge de la via pública. S’actuarà en 8 vies del centre i de Sant Lluís. En 5 d’elles es faran intervencions més integrals mentre que en les altres 3 vies es faran actuacions puntuals d’arranjament.

Els treballs han començat per la Ribera de la Burgada en el seu tram d’entrada al municipi, a tocar del Gorg dels Cans. Aquesta via s’hi actuarà pràcticament des del pipican fins a tocar de la cruïlla amb Camí del Roig, una cruïlla que ja va ser objecte de millora mesos enrere.

El camí del Roig també serà una de les vies on s’actuarà de forma general, entre Av. Costa Brava i Ribera de la Burgada.

Encara al centre es millorarà la vialitat del carrer Ramon Turró en el tram del Palauet.

A Sant Lluís es preveu reasfaltar els carrers Mas Estornell i Canigó amb actuacions més generals.

 

El projecte, que s’allargarà encara alguns dies en la seva execució, també preveu fer treballs de millora puntuals a la Rambla de les Ferreries, al Saló del Mas Pedrer i al carrer Damià Puig. En aquestes vies es preveu arranjar els flonjalls, és a dir els trams de paviment enfonsat que hi ha en aquestes vies.

Actuacions a Sant Lluís

Ahir va començar el projecte amb el fresat de l’actual paviment de la Ribera de la Burgada, pas previ de l’aplicació del nou asfaltat.

Les obres van ser licitades per uns 55 mil€ a l’empresa Asfaltats Anoia.