radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Policial - Judicial La Policia de Blanes investiga l’autoria dels actes vandàlics a els Pins aquest cap de setmana

La Policia de Blanes investiga l’autoria dels actes vandàlics a els Pins aquest cap de setmana

COMPARTEIX-HO
, / 230 0

La matinada del passat diumenge van tenir lloc diversos aldarulls a la zona d’oci nocturn de Blanes, entre els barris dels Pins i la Plantera.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, van resultar cremats tres vehicles –una motocicleta i dos turismes- al Carrer Astúries, i per l’altra es van registrar diversos danys menors en 16 vehicles estacionats a l’Avinguda Vila de Madrid.

La major part dels desperfectes van ser retrovisors trencats i danys en els eixuga-parabrises. Segona afirma el consistori, la Policia Local de Blanes està sobre la pista dels presumptes autors dels fets, i apunta que es tracta de dos fets aïllats, sense connexió entre ells.

L’incendi als vehicles es va iniciar calant foc a una motocicleta estacionada prop dels dos turismes que també van resultar afectats. En l’extinció del foc hi van participar dues patrulles de la Policia Local de Blanes i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Segons indica l’Ajuntament de Blanes, el cos local de seguretat ha informat que les investigacions van pel bon camí, i les diligències es posaran a disposició de Jutjat de Primera Instància i Instrucció en funcions de Guàrdia de Blanes.

Tot plegat, els mateixos dies en què quatre discoteques de la zona dels Pins han presentat al·legacions al decret que vol impulsar el consistori blanenc per avançar dues hores el tancament dels locals.

Durant aquests propers dies, els tècnics especialitzats del consistori hauran d’estudiar si procedeix o no acceptar-les, o bé si es rebutgen i es passa a aplicar el decret a tota la Zona d’Oci Nocturn sense excepcions.

Si s’acaba implementant la restricció horària, hi haurà dos horaris de tancament. Per una banda l’ordinari, en què s’han de tancar els locals a les 3 de la matinada en dies feiners i a les 4 el cap de setmana; per l’altra, també es contempla l’horari de vacances i festius, quan el tancament genèric serà a ¾ de 4 de la matinada, i els festius a ¾ de 5 de la matinada.