radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00 -21:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 21:25-22:00
Home Societat La Generalitat no obrirà una 4a línia de P3 si no s’arriba als 82 inscrits

La Generalitat no obrirà una 4a línia de P3 si no s’arriba als 82 inscrits

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 689 0

Concentració davant dels Serveis Territorials de Mataró. RP

Membres de les ampa de les dues escoles de Palafolls, l’Ajuntament i la direcció de Mas Prats s’han reunit aquest dilluns a la tarda amb el director dels Serveis territorials d’Educació al Maresme, Pere Masó.

L’objectiu de la trobada era demanar a la Generalitat que respecti les ràtios exigides per llei i que obri una 4a línia de P3 a Palafolls pel proper curs, dues per cada escola.

Després de les preinscripcions han demanat plaça de P3 80 infants. La normativa marca que la ràtio màxima és de 25 alumnes per classe, pel que segons normativa, s’haurien d’obrir 4 línies entre les dues escoles. La Generalitat, però ha estirat la ràtio fins els 27 infants per aula, pel que no preveu obrir una 4a línia a no ser que s’arribi als 82 inscrits, quan es superaria aquesta ràtio establerta.

Ho explica Pere Masó, director dels serveis territorials d’Educació del Maresme.

Per la seva banda la delegació palafollenca va sortir de la reunió convençuts que es tracta d’una qüestió econòmica i  amb l’esperança d’arribar als 82 inscrits. En Lluís Serra és un dels pares que ahir es va reunir amb la Generalitat .

Segons explica tant Serra com el propi Masó, la intenció és que arribin als 82 demandants abans de les matrícules, a finals d’aquest mes de juny, però la Generalitat parla que fins i tot, si abans del setembre s’arriba a la xifra, s’obriria una nova aula a Mas Prats.

Aquesta 4a aula evitaria la massificació de les aules i també que una 12a d’infants que han demanat plaça a Mas Prats hagin d’escolaritzar el seu fill a Les Ferreries.